Uw riool laten ontstoppen

Bent u op zoek naar een betrouwbare ontstoppingsdienst die snel en efficiënt uw rioolproblemen kan oplossen? Zoek niet verder Group MDS is uw specialist in het ontstoppen van leidingen en afvoeren. Rioolproblemen zijn altijd onverwacht en frustrerend. Onze teams staan 7 op 7 ter beschikking. Aarzel niet en bel ons gerust (+32 52/42.89.85).

Een oplossing van A tot Z.

Hoe pakken we de verstopping aan?

  1. Opsporen: Waar zit de verstopping…nadien kunnen we deze verwijderen.

  2. Reinigen en ontstoppen: een grondige schoonmaak volgt om de verstopping te verwijderen, nadien kunnen we de oorzaak van het probleem opsporen.
  1. Oorzaak aanpakken: nu de eerste verstopping weg is, gaan we over tot inspectie van de riolering. Zo kunnen we precies zien wat het probleem is én waar het probleem zich precies bevindt.
  2. Periodieke check: beter voorkomen dan genezen, daarom kan u bij ons terecht voor een regelmatige controle van de riolering.

Preventief ontstoppen?

Onze ontstoppingsdienst biedt niet alleen snelle oplossingen, maar ook preventieve maatregelen om te voorkomen dat rioolproblemen zich in de toekomst voordoen. We bieden onderhoudscontracten en advies om u te helpen uw riolering in topconditie te houden en uw huis of bedrijf vrij te houden van vervelende verstoppingen.

Onze klanten kunnen altijd rekenen op eerlijk en transparant advies, en wij bieden duidelijke prijsopgaven voordat we aan het werk gaan. We streven altijd naar 100% tevredenheid van onze klanten.

Verstopping of vervelende geur? Neem contact op met Group MDS en maak nu uw afspraak!

Foto('s) van het probleem

Heeft u een dringend probleem aan uw riolering?

We beschikken over een noodnummer (+32 52/42.89.85) voor dringende interventies.