Dak- en bijhorende isolatiewerken

GROUP MDS is de partner voor alle dakwerken, zowel voor hellende als platte daken en inclusief bijhorende isolatiewerken. Een nieuw dak nodig of een renovatie van een bestaand dak? Geen probleem, wij bieden u een dak boven uw hoofd.

Hellende daken

Een dak moet degelijk en beschermend zijn en hout bezit deze beide eigenschappen. Wij werken daarom meestal met een houten dakconstructie als basis van een hellend dak. We doen dit zowel bij een nieuwbouw als voor een renovatie. Bij een renovatie kan het dakgebinte in sommige gevallen behouden worden, mits enkele aanpassingen of herstellingen.

Daarnaast kan u ook op ons rekenen voor de bedekking van het dak.

We zetten de mogelijkheden even op een rij:

Platte daken

Ook voor platte daken, zowel voor particulieren als bedrijven, zijn we de juiste keuze. Gaat het om de plaatsing bij nieuwbouw, renovatie van een plat dak of herstel van uw huidige plat dak, u bent bij ons aan het juiste adres.

Bij nieuwe platte daken kiezen we meestal voor een standaard opbouw, maar op uw vraag kan dit uiteraard afwijken:

Bij een renovatie of herstelling zoeken we samen met de klant de beste oplossing voor het project. Is de huidige dakbedekking nog in goede staat maar onvoldoende geïsoleerd? Dan behouden we de bestaande bedekking als dampscherm. We denken steeds samen na over kostenbesparende maatregelen voor de renovatie van uw dak. Wilt u een koepel of venster in uw dak? Dit kunnen we zeker integreren, we werken hiervoor met Velux en Skylux.

Zit er asbest in uw dak? Dan kunnen we u een aangepaste oplossing inclusief het verwijderen van het asbest voorstellen.

Voor alle daken, plat of schuin, staat GROUP MDS voor u klaar. 

Heeft u een dringend probleem aan uw dak? We beschikken over een noodnummer (+32 52/42.89.85) voor dringende interventies.